Hur betalar jag min faktura/Var hittar jag OCR nummer?

Senast uppdaterad: Mar 01, 2016 10:57
Våra pappersfakturor skickas ut av Arvato Bertelsmann Finance så du betalar fakturorna till dem.

Du kan betala via:
1. Manuellt via din bank/internetbank på vårt lus- eller bankgiro (numret finns på fakturan).
Autogiro: Vänligen se här
Kreditkort
, se nedan.

OCR-nummer hittar du längst ner på fakturan där det står "Anges vid betalning". Vänligen se bild nedan.

2. Du kan också betala med ditt kreditkort genom att logga på ditt konto.
Genom att göra detta så betalas fakturorna automatiskt i slutet på varje månad och du slipper på så vis fakturaavgiften samt slipper påminnelse och inkassoavgifter eftersom du aldrig kommer att missa en betalning. Självklart så skickar vi fakturaunderlag via e-post till dig i början på varje månad för din bokföring.

Följ stegen nedan:
1. Gå till "Inställningar" och klicka sedan på "Fakturor"

2.
Klicka sedan på den gröna knappen bredvid fakturan och fyll i dina kortuppgifter. Framtida fakturor samt övriga obetalda fakturor kommer att också att automatiskt betalas med det angivna betalkortet, vilket gör din vardag enklare.