Senast uppdaterad: May 30, 2014 09:35
Att lämna ett omdöme om företaget du anlitat är något vi starkt rekommenderar. Oavsett om det gäller ris eller ros. Vi uppskattar verkligen att du lämnar ett omdömen och hjälper framtida konsumenter göra ett bra val.

1.       Logga in på ditt konto på www.servicefinder.se.

2.       Klicka på ”Jämför företag” till höger om din förfrågan.

3.       Klicka sedan på den ”Lämna omdöme” bredvid det aktuella företaget.

4.       Följ sedan anvisningarna för att lämna omdöme.

Det är bra att ställa sig följande frågor och svara på dem:

1. Hur upplevde jag företaget /tjänsten?

2. Vad var bra och vad var dåligt?

3. Hur upplevde jag företaget i jämförelse till andra företag i samma bransch?

4. Var tjänsten/företaget prisvärt?

5. Var servicen bra eller dålig?

Riktlinjer

1. Ditt omdöme måste baseras på dina egna, självupplevda erfarenheter av leverantören och vara sant, ärligt, fullständigt och motiverat.

2. Du får skriva omdömen så länge innehållet inte är olagligt, stötande, hotande, kränkande, uttrycker hat eller gör intrång på information som är skyddad av upphovsrätten.
  3. Det inte är tillåtet att göra reklam, publicera länkar till konkurrerade verksamhet, massposta omdömen eller erbjuda tjänster.

OBS! Vi granskar alla omdömen innan de publiceras. Om vi bedömer att ett omdöme inte följer våra riktlinjer kommer vi inte publicera omdömet.