När kommer fakturan?

Senast uppdaterad: Jul 07, 2015 15:33
Vi skickar alltid ut fakturan den första vardagen varje månad och förfallodatumet är den sista dagen varje månad.

Om du inte fått din faktura senast den 10e i månaden så bör du kontakta oss för att se om något gått fel.

TIPS! Genom att smidigt betala med ditt kort så slipper du tänka på när fakturan kommer. Se hur man gör här.

OBS! Tänk på att höra av dig till oss om du byter fakturaadress så att fakturan skickas rätt i framtiden.

Du kan alltid se dina fakturor via ditt konto, du klickar på "Inställningar" och sedan på "Fakturor". Se bilden nedan.

noreply@servicefinder.com
http://assets1.desk.com/