Hur köper jag kontaktuppgifter till förfrågningar?

Senast uppdaterad: Oct 20, 2014 15:33
Du kan köpa kontaktuppgifter på olika sätt.

1.       Du kan köpa direkt via matchningsmailen som du får skickade till din mail.

a.       Du kan klicka på "Se förfrågan" och kommer då till vår sida och får se ytterligare information om uppdraget.

b.      Eller så klickar du på "Köp direkt" så kan du få kontaktuppgifterna snabbare.

2.       Du kan köpa genom att logga in på ditt konto på www.servicefinder.se, gå till dina matchningar och klicka på den blåa rubriken för att se ytterligare information förfrågan.

3.       Är förfrågan intressant så klickar du på ”köp nu” till höger.

4.       Varje gång du klickar på köp så får du alltid bekräfta ditt och då står det hur mycket pengar som dras ifrån din pott eller hur många köp du har kvar på ditt abonnemang.