Kundservice - Få rätt hjälp dygnet runt!

Strategi & Tips Steg 2 - Varumärke och kommunikation

Senast uppdaterad: Oct 03, 2014 15:22
 Strategi & Tips Steg 2 - Varumärke och kommunikation  

Har ni en hemsida?

I dagens samhälle vill kunder i allt större utsträckning läsa om företaget innan de tar ett beslut. Därför är det bra att ha en fin hemsida som presenterar ditt företag och tjänsterna ni erbjuder. Att ha en hemsida ses som ett tecken på att företaget är seriöst och tar sitt varumärke på allvar. Det är viktigt att ni länkar till er hemsida på er företagspresentation hos oss. Se mer information här.

Om ni inte redan har en hemsida kan vi hjälpa till att skapa en åt er. Skicka en intresseanmälan med ert organisationsnummer till info@servicefinder.se.
 

Har ni en mailadress för företaget?

För att ge ett seriöst intryck så är det bra att ha egen mailadress för företaget. Om du har din personliga hotmail, yahoo eller gmail adress så kan det ge ett oseriöst intryck. Ni behöver inte nödvändigtvis en mailadress med en egen domän utan det räcker med ex: mussesbygg@gmail.com till att börja med. När ni skaffat en hemsida så kan ni skapa en mail adress med just er domän.
 

Vad ska företaget heta?

Att ha ett tydligt företagsnamn är bra eftersom det ofta är det första kunden får ett intryck av. Om företagsnamnet kan ge ett tydligt budskap om vad ni jobbar med är det bra. Tänk på att det inte ska vara för långt, annars blir det svårt att komma ihåg. Att ha ett företagsnamn som är lätt att komma ihåg och sprida vidare är bra för ert varumärke.

> Gå vidare till Strategi & Tips Steg 3 – Skaffa kunder
< Tillbaka till Strategi & Tips Steg 1 - Strategi & Planering

Personlig Service

 • Maila ditt ärende
 • KUNDSERVICE
  Kontakta oss på
  info@servicefinder.com eller 08-653 00 00
  Öppettider:
  Måndag till fredag, 09.00 – 17.00.
  (lunchstängt 12-13)
noreply@servicefinder.com
http://assets0.desk.com/
false
desk
Laddas
sekunder sedan
en minut sedan
minuter sedan
en timme sedan
timmar sedan
en dag sedan
dagar sedan
om
false
Ogiltiga tecken är funna
/customer/sv/portal/articles/autocomplete