Kundservice - Få rätt hjälp dygnet runt!

Varför har ni gjort en kreditupplysning?

Senast uppdaterad: May 30, 2014 09:25
Om ni fått en omfrågningskopia på posten som säger att ServiceFinder eller arvato Finance gjort en kreditupplysning på ert bolag eller person så kan detta vara av två anledningar.

1.       Ni har precis blivit kund hos ServiceFinder. ServiceFinder gör alltid en kreditupplysning innan ett företag ansluter sig för att se om företaget lever upp till ServiceFinders kriterier. Våra kreditupplysningar är inget som sparas eller belastar er inför exempelvis lån.

2.       Ni har precis blivit fakturerade. Vi samarbetar med arvato finans AB gällande våra fakturor.
 
När de köper eller belånar en faktura tar de en kreditupplysning  på kunden via ett kreditupplysningsföretag som heter Business Check.  Kreditupplysningar på privatpersoner kallas för personupplysningar och får utfärdas i de fall ett företag har ett legitimt behov av det, till vilket deras finanseringsverksamhet räknas.
 
arvato finans AB gör kreditupplysningar på en regelbunden basis. Som privatperson får Ni alltid en kopia hemskickad till Er på att en kreditupplysning har tagits.
 
De kreditupplysningar som arvato finans AB tar påverkar inte bankbedömningar för t ex lån, då de har ett avtal som gör att Business Check inte lämnar ut sådan information till exempelvis Upplysningscentralen. Kreditupplysningar  som de gjort på Er som kund hos oss syns således inte i bankernas statistik.
 
Om du har ytterligare frågor om kreditupplysning ber jag dig att ta kontakt med arvato finans AB på nummer 018-47 47 820 eller per mail kund.se@arvato.com

Personlig Service

 • Maila ditt ärende
 • KUNDSERVICE
  Kontakta oss på
  info@servicefinder.com eller 08-653 00 00
  Öppettider:
  Måndag till fredag, 09.00 – 17.00.
  (lunchstängt 12-13)
noreply@servicefinder.com
http://assets0.desk.com/
false
desk
Laddas
sekunder sedan
en minut sedan
minuter sedan
en timme sedan
timmar sedan
en dag sedan
dagar sedan
om
false
Ogiltiga tecken är funna
/customer/sv/portal/articles/autocomplete