Kan jag bifoga bilder till min förfrågan?

Senast uppdaterad: Oct 20, 2014 14:12
Du kan bifoga upp till fem bilder till din förfrågan. Vi rekommenderar starkt att bifoga upp bilder eftersom det ger företagen en bättre bild av uppdraget som ska utföras och du kommer då få bättre svar.

1. Du kan enkelt ladda upp bilder genom att trycka på knappen under textrutan i formuläret (Se bilden till vänster).

2. Ladda upp bilder som tydligt visar vad som ska utföras. Då kan företagen se hinder som kanske finns och därmed lämna en rättvis offert. Det kan eventuellt betyda att företaget inte behöver göra ett kundbesök innan offert.

3. Du kan ladda upp maximalt fem bilder i filformaten .jpg, .png och .gif i upp till 6MB per bild.

Lämna din förfrågan redan idag!