Hur kommer jag i kontakt med företag på ServiceFinder?

Senast uppdaterad: Oct 20, 2014 16:41
Du kan använda tjänsten för att komma i kontakt med företag på två sätt hos ServiceFinder.

Lämna en förfrågan

1.       Du lämnar en förfrågan där du beskriver ditt behov. Tips på en bra förfrågan kan du läsa här.

2.       Vi granskar din förfrågan för att se till att allting stämmer och den matchas till rätt typ av företag. Skulle det
behövas kompletterande information så kontaktar vi dig innan vi matchar ut den. Vi skapar också ett konto åt dig på vår hemsida så att du kan jämföra intresserade företag.

3.       Upp till 5 företag som är intresserade av att utföra arbetet kommer att kontakta dig via telefon och mail.

4.       Du tar emot offerter från alla företag, jämför dem på ditt konto hos oss och väljer sedan vilket du tycker är bäst. Återkom gärna med besked till alla företag som kontaktat dig oavsett om du väljer dem eller inte.

5.       Efter att företaget utfört arbetet så kan du lämna ett omdöme om företaget så att du hjälper framtida konsumenter göra ett bra val.

Lämna din förfrågan här redan idag!

Kontakta företag direkt

1.       Du kan söka efter företag att kontakta direkt i vår företagsguide.

2.       Du kan efter specifika företagsnamn, sökord eller branscher och orter.

3.       Du kan läsa presentationer om företagen, se bilder och läsa omdömen från tidigare konsumenter.