Senast uppdaterad: Oct 20, 2014 12:00
Du kan jämföra de olika företagen som kontaktat dig via ditt konto på ServiceFinder.

Du kan läsa deras företagspresentationer, hitta länkar till deras hemsidor och även se omdömen de fått av tidigare konsumenter. På så sätt kan du fatta ett bra beslut om vilket företag du vill anlita. För tips på vad du bör tänka på när anlitar en tjänsteleverantör, klicka här.

1.       Du loggar in på ditt konto på www.servicefinder.se. Om du tappat ditt lösenord kan du få ett nytt här.

2.       Klicka på jämför företag för att se en lista på alla företag som visat intresse för din förfrågan. Här kan du också           lämna omdömen om de olika företagen.