Hur ändrar jag mitt lösenord?

Senast uppdaterad: Nov 04, 2014 14:33
Du kan enkelt ändra ditt lösenord via ditt konto.

1.       Logga in på ditt konto på www.servicefinder.se.

2.       Klicka på ”Mitt konto” uppe till höger. OBS! Om du är en leverantör behöver du sedan klicka på ”Mitt användarkonto”.

3.       Fyll i ditt nuvarande lösenord och klicka sedan på ”ändra lösenord”.

4.       Skriv in det lösenord du önskar byta till samt upprepa det en gång till.

5.       Klicka sedan på ”spara ändringar”.

6.       Ditt lösenord är nu ändrat och du kan använda ditt nya lösenord när du loggar in i framtiden. Vi rekommenderar av säkerhetsskäl att du byter lösenord med jämna mellanrum.