Offertmall

Senast uppdaterad: Sep 29, 2016 13:50
Vi på ServiceFinder har skapat en offertmall som ni kan ladda ner och använda er av. Vi har fyllt i exempel på information som är bra att ha med i offerten men ni ska självklart fylla i mallen med egen information om ert företag, priser osv.

Vi har offertmallen både i Excel format och i Word format. Om ni har Excel och använder er av Excel mallen så kommer mallen själv räkna ut moms, ROT/RUT avdrag och totalt pris om ni lägger in material och arbetskostnad.

När ni fyllt i er information så rekommenderar vi att ni sparar mallen som en PDF som ni kan maila kunden.

Vi har även en instruktionsguide som ni kan ladda ner som visar hur ni fyller i offertmallen.

Ladda ner i Word format
Ladda ner i Excel format
Ladda ner guide