Kundservice - Få rätt hjälp dygnet runt!

Vad kostar fakturaköp?

Senast uppdaterad: Sep 30, 2015 11:43
När det kommer till fakturaköp förknippar de flesta det med höga priser, kanske gör du det också? Det kan vi ändra på här och nu!

På Fakturabörsen erbjuds en transparent prissättning för fakturaköp, därför kan du alltid känna dig trygg med att spara pengar jämfört mot dyra factoringbolag, som både tar anslutningsavgifter och höga provisioner.

Fakturabörsen har varken anslutningsavgifter eller årsavgifter, du kan ansluta dig helt gratis och betalar enbart per faktura du säljer.

 

Fakturaköp ger mer hos Fakturabörsen


Hos Fakturabörsen garanterar vi att du alltid säljer fakturor till högstbjudande köpare. Detta bidrar till att normal kostnad för att sälja en faktura med högsta kreditvärdighet (AAA) på Fakturabörsen är så låg som cirka 1 – 1,5 %.

Hos factoringbolagen måste du betala mellan 3 % och 5 % för samma faktura. Detta leder till att du i de flesta fall sparar cirka 30 - 50 % i årseffektiv kostnad när du använder Fakturabörsen.


 

 
 
 

Föredrar du snabba puckar och transparens så borde du testa att sälja dina fakturor på Fakturabörsen. Som kund hos ServiceFinder har du dessutom tillgång till ett oslagbart erbjudande, du får sälja en faktura helt gratis. Läs mer här.

Fakturabörsen - snabbare än företagslån, mer flexibelt en fakturabelåning och billigare än traditionellt fakturaköp.

Personlig Service

 • Maila ditt ärende
 • KUNDSERVICE
  Kontakta oss på
  info@servicefinder.com eller 08-653 00 00
  Öppettider:
  Måndag till fredag, 09.00 – 17.00.
  (lunchstängt 12-13)
noreply@servicefinder.com
http://assets2.desk.com/
false
desk
Laddas
sekunder sedan
en minut sedan
minuter sedan
en timme sedan
timmar sedan
en dag sedan
dagar sedan
om
false
Ogiltiga tecken är funna
/customer/sv/portal/articles/autocomplete