Betala med kort

Senast uppdaterad: Mar 01, 2016 10:50
Du kan mycket enkelt och smidigt betala dina fakturor med kort på ditt konto på ServiceFinder.
  • Genom att registrera dig för kortbetalningar så förenklas din vardag genom att fakturorna betalas automatiskt i slutet av varje månad via ditt kort.
  • Du slipper dessutom fakturaavgiften samt påminnelse och inkassoavgifter eftersom du aldrig kommer missa en betalning.
  • Vi skickar självklart fakturaunderlag via e-post till dig i början på varje månad för din bokförings skull.

Följ stegen nedan:
1. Gå till "Inställningar" och klicka sedan på "Fakturor"

2. Klicka sedan på den gröna knappen bredvid fakturan och fyll i dina kortuppgifter. Framtida fakturor samt övriga obetalda fakturor kommer då också att betalas automatiskt med det betalkort du angav, vilket gör din vardag enklare.