Träffa kunden

Senast uppdaterad: Nov 02, 2015 11:13
Träffa Kunden – Så funkar det

En av våra mest efterfrågade tjänster någonsin, Träffa Kunden, ger dig en unik möjlighet att låta oss på Kundservice boka in möten med kunder för en lägre mötesbokningsavgift. Med tjänsten så vill vi göra din vardag lite enklare på flera sätt, så att du kan fokusera på viktigare saker än att ringa potentiella kunder och försöka sälja in dig själv via telefon.

Hur fungerar tjänsten?
1. Du köper in ett uppdrag och får tillgång till kontaktinformation.
2. I anslutning till uppdraget i inloggat läge så köper du vår tjänst Träffa Kunden.
3. Vi kontaktar både dig och kunden och ser till att möte bokas vid lämplig tid.

Fördelar med Träffa Kunden
• Du slipper jaga kunden själv – vi gör det åt dig!
• Då kunden varit i kontakt med oss tidigare så är de extra postivt inställda till att det är vi på ServiceFinder som ringer upp och ser till att mötestid bokas.
• Du kan fokusera mer på ditt arbete och inte på hur säljande du låter över telefon.

Vad kostar det?
Det finns olika priser beroende på bransch. Möten i branscher som generellt bokas med företag har högre prissättning än de möten som bokas med konsument.

Möte inställt
Om ett möte ställs in, och inte kan bokas om, så begär du återköp – och du får tillbaka avgiften oftast samma dag.

Träffa Kunden i inloggat läge: